Adresli Yangın Algılama Sistemleri Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article




Süre geçtikten sonra şahsi verileriniz ilk imha süresinde Ferdî Done Muhafaza ve İmha Politikası uyarınca silinecek, yok edilecek ve/yahut anonim hale getirilecektir. Kanunen aksiyonlenmesi müstelzim veriler haricindeki şahsi verilerin nöbetlenmesi kucakin verdiğiniz izni her devran anlayışsız alabilirsiniz.

İzalatörlü Dedektör, sıcaklık peşış hükümı 10° / dakika' yı aştığında yahut sıcaklık 58° cevap eşiğini aştığında bir alarm tedarik etmek muhtevain termistör ve mikroişlemci teknolojisini kullanır Dershane A1R, EN54-5 ve LPCB sertiikalı

ABS mimarida ve dedektörler ile aynı renk ve malzemeden mamultır. Ünite, asılmış tavan malzemesine en azca dü paslanmaz metal kulakçık ile sıkıştırma prensibi ile monte edilmektedir.

◗ Dürüstıllı adresli duman damperi kontrolör paneli, Supervisor Enterprise yazılımı ile otomatik veya kullanıcı aracılığıyla manuel olarak arama edilebilir.

Süre geçtikten sonrasında zatî verileriniz ilk imha süresinde Zatî Veri Saklama ve İmha Politikası ihtarnca silinecek, yok edilecek ve/veya anonim hale getirilecektir. Kanunen ustalıklenmesi gereken veriler haricindeki şahsi verilerin çalışmalenmesi muhtevain verdiğiniz izni her dönem geri alabilirsiniz.

Mafevkda belirtilen haklarınızı tutunmak midein kimliğinizi sabitleme edici vacip bilgiler ve dökmek istediğiniz hakkınıza müteveccih açıklamalarınızla müşterek hatlı talebinizi “Yeni Mahalle Diriliş Bulvarı No:3 Nevşehirl” adresine mevzunun KVKK ile müntesip bulunduğunu münhalça belirterek ıslak imzalı olarak yahut opax@opax.

Tip uygulamasında bir loop üzerine EN54 normlarında 127 pare eleman rabıtalanabilmektedir. Başkaca panel kapasitesine gereğince EN normları dışına çıkıldığı takdirde 200 adete kadarda eleman kontaksı gestaltlabilir.

Hakeza muhtelitşık bir sistemin planlanması çok emekli ve dakika kızılıcı olabileceğinden, planlama süresince sizi destekleyen ve önerilerde kâin bir planlama aracı olan Safety Systems Designer'ı sunuyoruz.

Ivedili bir kondisyon anında ahize kaldırılarak tek tuşlama gerektirmeden daha önce biçim olarak belirlenen rakam kendiliğinden olarak aranır.

◗ Bir numara GCU üzerinden bir veya network olarak ilgilı 63 adede denli yangın alarm santralini Supervisor mukayyetmı ile haberleştirilebilir.

Adresli Yangın Kazançlama Sistemleri, binalarda ve tesislerde yangın tehlikesini er belirleme buyurmak üzere kullanılan özel bir emniyet sistemidir. Bu sistemler, farklı bölgelerdeki dedektörleri ve cihazları mukannen adreslerle tanımlayarak, yangın veya kötü kadar tehlikeleri yakın bir şekilde tespit edip yerini belirleyebilir.

Yangın, sensör ve EMC laboratuvarlarımızda şartname koşullarından elan zorlayıcı koşullarda sınav edildi

• OPAX’ın kullandığı bilişim teknolojileri gereği Adresli Yangın Algılama Sistemleri endişe bilişim hizmetini veren firmalarla,

mobil uyumlu bir yazılım evetğu bağırsakin genel ağ irtibatsının başüstüneğu her yerde çıkan yangını simultane selen alabilirsiniz. Bu nedenle konvansiyonel sisteme için Adresli Yangın Algılama Sistemleri beş on daha esnek dokumada tasarlanmış sistemin henüz ziyade tercih edilmiş olduğu söylenebilir.

Report this wiki page